Anbud på forsikring

Publisert: 14.05.2023
Kategori: Blogg
Forfatter: DineAnbud
DEL DENNE ARTIKKELEN:
Du kan spare flere tusen kroner i året på å bytte forsikringsselskap. Ved å legge ut forsikringene dine på anbud hos oss kan du enkelt sammenligne tilbud fra flere selskaper og finne den beste forsikringsavtalen for deg. 

 

Sammenlign tilbud på forsikringer

 

Det finnes mange forsikringsselskaper i Norge i dag. Konkurransen om nye kunder er høy. Enkelte selskaper er villige til å strekke seg langt for å eventuelt få nettopp deg som kunde. Hvert år bytter tusenvis av nordmenn forsikringsselskap. Når var sist du sjekket dine forsikringer, og hvor god er egentlig din nåværende forsikringsavtale? 

Forsikringspriser vurderes individuelt, og kan derfor variere svært mye mellom forsikringsselskapene. Dermed kan det være mye å spare på å sjekke priser hos flere selskaper samtidig. 

Har forsikringene dine økt i pris?

Da er du ikke alene. Slik premierer forsikringsselskapene din lojalitet. Det er ikke uvanlig at man ser prisøkninger på mellom 10-20 % årlig. Dette kan utgjøre flere tusen hvert år, og en slik prisøkning trenger du ikke å akseptere. Det finnes mange alternativer der ute som kan tilby deg en bedre og ikke minst billigere forsikring. Lojalitet lønner seg dessverre ikke. Vi anbefaler å sjekke forsikringene dine med jevne mellomrom og legge ut disse på anbud slik at du får den beste mulige prisen for dine forsikringer. 

Legg ut forsikringene dine på anbud

Hvorfor betale mer enn nødvendig, hvis du kan få en like god forsikring til en lavere pris hos et annet selskap. Det er hyggelig for forsikringsselskapene at du er lojal, men det er du som betaler regningene. Du får heller ingen spesialbehandling i skadesaker da alle skader behandles ut ifra vilkår satt av selskapene. De har derfor ikke lov til å forskjellsbehandle skadeoppgjør. Den enkleste og beste måten å få en bedre forsikringsavtale på, er å legge ut forsikringene dine på anbud. Dette gjør du enkelt ved å fylle ut vårt skjema om dine forsikringer: Gå til skjema. Når du har sendt inn skjema hos oss vil du motta minst 3 forsikringstilbud fra ulike selskaper. På den måten kan du sammenligne og velge det beste tilbudet for deg.

Ett skjema, flere tilbud og helt gratis.

Selskapene vi jobber med vet at de er i konkurranse om å gi deg det beste forsikringstilbudet. Derfor vil du motta ekstra gode tilbud slik at du kan være sikker på at du får den beste forsikringsavtalen på markedet for dine forsikringer. Vi har ingen provisjonsavtaler med selskapene og er kun opptatt av at du skal spare mest mulig. Det tar kun to minutter å fylle ut skjema, og du vil motta alle tilbudene innen 48 timer. Forhåpentligvis får du et tilbud som er for godt til å si nei til. Da er det også godt å vite at det er enkelt og raskt å bytte forsikringsselskap. Alt praktisk vedrørende en overgang blir håndtert av ditt nye forsikringsselskap. 

Spar penger ved å bytte forsikringsselskap

Sliter du med å få kontakt med ditt forsikringsselskap?

Det er ingenting som er mer frustrerende enn å sitte i telefonkø i flere timer, og spesielt når det gjelder dine forsikringer. Det kan ofte gjelde hastesaker og da er det ekstra stressende å ikke få kontakt. En svært viktig faktor ved bytte av forsikringsselskap bør derfor være å få en personlig rådgiver med på kjøpet. Ved å bruke vår anbudstjeneste får du fast kontaktperson i det nye forsikringsselskapet du velger. Da slipper du lang telefonkø og en upersonlig kundeservice. Med direktenummer hos din rådgiver får du både rask og god hjelp.

En bedre forsikringsavtale, lavere pris og fast kontaktperson er hva du kan oppnå ved å legge ut forsikringene dine på anbud hos oss!

Er det lenge siden du sjekket forsikringene dine?

Hvis det er lenge siden du sist sjekket dine forsikringer kan det være lurt å ta en ny gjennomgang. Dette er ikke bare for at prisen sannsynligvis har økt, men også for å sjekke om behovene dine har endret seg. Kanskje er kjørelengden som du har satt for høy i forhold til hvor mye du bruker bilen, eller at dekningene ikke er nødvendig lengre grunnet verditap. Det kan også være at du ikke har tilstrekkelig dekning, og dette bør derfor korrigeres snarest i tilfelle en ulykke skulle inntreffe. Om du ikke har riktig dekning i forhold til behovet ditt så kan det koste deg dyrt. Det er mange faktorer du bør undersøke slik at din forsikringsavtale følger ditt behov til enhver tid. Det er derfor smart å legge ut forsikringene dine på anbud slik at du kan oppdatere dine behov. I tillegg til dette er det også stor sannsynlighet for at du kan spare mye penger. 

Anbudstjenesten DineAnbud.no

Forsikringer kan være både komplisert, tidkrevende og dyrt. DineAnbud har forenklet denne prosessen slik at du kan innhente tilbud på dine forsikringer fra flere selskaper samtidig. Da setter vi selskapene opp mot hverandre. Fordelen med dette er at du da får den beste prisen som hvert selskap kan tilby, slik at du kan velge det beste forsikringstilbudet for deg. Tjenesten er helt gratis og uforpliktende. Dette er en enkel måte å teste din nåværende forsikringsavtale på, og det tar kun 3 minutter å fylle ut vårt skjema. Legg ut forsikringene dine på anbud i dag og se om et bedre tilbud venter på deg.  Alle tilbud du mottar er selvfølgelig helt uforpliktende, du kan velge og vrake. Fyll ut skjema her!

Det er bevist at ni av ti kan få en billigere forsikring ved å legge ut forsikringene sine på anbud.

 

Få tilbud på forsikring