Om DineAnbud.no

Hos oss kan du enkelt sammenligne forsikringer for å se om du får vilkårene du trenger til rett pris. Selskapene sender deg uforpliktende tilbud på forsikringer. Du velger det som passer deg best.
Sammenlign tilbud

Hold deg oppdatert på de beste tilbudene

Vårt mål er å utvikle markedets beste anbudstjeneste på nett for forsikringer. Vi ønsker å finne den beste forsikringsavtalen for deg. Bruker du vår tjeneste så kan du forvente deg svært gode forsikringstilbud med de beste prisene på markedet. 

Spar penger, tid og energi ved å bruke vår sammenligningstjeneste. Vi hjelper deg med å innhente og sammenligne tilbud, slik at du unngår å betale mer enn nødvendig. Det tar kun få minutter å fylle ut vårt skjema, og det er helt gratis.

Du vil motta opptil 3 ulike pristilbud på dine forsikringer ved å bruke vår tjeneste. Selskapene konkurrerer om å vinne deg som kunde og gir deg derfor ekstra gode rabatter. Det er enkelt å velge forsikring når selskapene gir pris ut i fra like forutsetninger. Prøv tjenesten nå for å se hvor mye du kan spare. 

Du velger tilbudene du vil ha

Velg forsikringene du ønsker tilbud på. Opplysningene blir sendt til flere Forsikringsselskaper, som lager tilbud til deg. Selskapene lager tilbud basert på informasjonen du har gitt slik at du får like gode dekninger på tilbudene hos alle selskaper. Deretter sammenligner du tilbudene og velger løsningen som passer deg best.

For å få best nytte av vår tjeneste er det viktig at du velger minst 3 forsikringer. På den måten får du den høyeste samlerabatten - Da kan du være sikker på at du får den beste totalprisen som hvert selskap kan tilby. 

Betal for det du trenger – ikke mer, ikke mindre

DineAnbud hjelper forbrukere med å innhente konkurransedyktige tilbud på forsikringer og tjenester som påvirker privatøkonomien. Vi hjelper deg med å sammenligne avtalen din med tilbud fra andre selskaper for å finne det beste og billigste forsikringstilbudet.

Tjenesten er uforpliktende og gratis.

Vi gjør det enkelt for deg å finne billigere forsikring.

Personvern

Vi tar godt vare på personopplysningene dine. Selskapene vi jobber med, er underlagt streng lovgivning for behandling av personopplysninger. Informasjonen du sender inn vil kun bli sendt til de forsikringsselskapene vi jobber med, slik at de kan utarbeide tilbud til deg.