Billig MC Forsikring

Publisert: 18.05.2023
Kategori: Blogg
Forfatter: DineAnbud
DEL DENNE ARTIKKELEN:
Du kan spare flere tusen kroner i året på å bytte forsikringsselskap. Ved å legge ut forsikringene dine på anbud hos oss kan du enkelt sammenligne tilbud fra flere selskaper og finne den beste forsikringsavtalen for deg

 

Sammenlign tilbud på MC forsikring

 

Motorsykkelforsikring

På lik linje med bilforsikring så er det lovpålagt å ha ansvarsforsikring på MC. Det finnes i hovedsak 3 ulike dekninger på Mc-forsikring. I korte trekk dekker disse følgende punkter:

 1. Ansvar: Dekker skade på personer, andres kjøretøy og ting. 
 2. Delkasko: Dekker i hovedsak brann, tyveri og veihjelp. 
 3. Kasko: Dekker i tillegg skade på egen MC. 

Les mer om alle dekningene til motorsykkelforsikring her: Alt om MC-Forsikring

Er MC-Forsikring dyrt?

Prisen på motorsykkelforsikring avhenger av følgende faktorer:

 • Hvilken dekning du velger
 • Hvilken egenandel du velger
 • Hvilken bonus du har
 • Hva slags motorsykkel du har
 • Hvor gammel er motorsykkelen din
 • Hvor gammel er du

MC-forsikring er et produkt hos forsikringsselskapene som ofte krever flere produkter for å få forsikret. Enkelte selskaper krever for eksempel at du forsikrer en bilforsikring eller husforsikring for å kunne tegne en MC-Forsikring. Derfor lønner det seg å sammenligne motorsykkelforsikring sammen med bilforsikring og andre forsikringer. På den måten får du stort sett et bedre totaltilbud, og kan spare mye penger på din MC-Forsikring. Gjør du det på den andre måten og kun forespør pris på MC-Forsikring, så vil du fort oppleve at prisen er svært høy. Samlerabatt hos selskapene kan ofte være opptil 30 %. 

Få billig MC-Forsikring

Noen selskaper er betydelig billigere enn andre, men det betyr ikke at de er noe dårligere av den grunn. For å finne den billigste og beste MC-Forsikringen må du legge ut forsikringene dine på anbud, slik at du kan sammenligne alle tilbud som finnes der ute. Istedenfor å kontakte hvert selskap selv kan du enkelt fylle ut vårt skjema, så gjør vi jobben for deg. Vi innhenter da tilbud på forsikringer fra minst 3 ulike forsikringsselskaper for deg. Tjenesten vår er helt uforpliktende og gratis, vi er kun opptatt av at du skal spare mest mulig. Alle tilbud du mottar vil være basert på like forutsetninger slik at du enkelt kan velge den billigste MC-Forsikringen. 

Beste MC forsikring

Når du skal velge forsikring for din motorsykkel er det viktig å velge det tilbudet som gir deg tilstrekkelig trygghet og samtidig en forsvarlig pris. Du bør vurdere risikoen om hva som kan skje med din sykkel i forhold til ditt bruk. Parkerer du motorsykkel din for eksempel på en offentlig plass hver dag? Motorsykler er noe som blir stjålet i tide og utide. Det kan derfor være smart å tegne minst en delkasko dekning, slik at du kan være trygg på at tyveri er dekket under din forsikring.

Parkering: Sørg for å ha tyveridekning på din MC

Har du en motorsykkel av høyere verdi vil det være fornuftig å velge enn full kasko dekning. Årsaken til dette er fordi at hvis du skulle få en skade så vil du oppleve at deler og reparasjon koster veldig mye. I tillegg tar de fleste verksteder en høyere timesbetaling for å fikse MC sammenlignet med en bil. Du bør være obs på at eldre motorsykler er ufattelig dyre å reparere. I de fleste tilfeller må verkstedet bestille delene fra utlandet, noe som både er dyrt og tar mye tid. En god forsikring vil være med på å sikre at du ikke får store økonomiske tap når MC-en får skader. Det er også mye større sannsynlig for at en totalskade kan oppstå ved ulykker, og da er det essensielt å ha kasko dekning for å få erstattet tapet av motorsykkelen.

Få en billig MC forsikring med kun 3 enkle steg!
 1. Fyll ut vårt skjema

Du fyller kun ut ett skjema – som sendes til flere selskaper.  Vi gjør den tidkrevende jobben for deg og innhenter alle tilbud.

 1. Sammenlign tilbud 

Du mottar flere forsikringstilbud basert på like forutsetninger slik at du kan sammenligne priser

 1. Velg beste tilbud 

Velg det beste og billigste forsikringstilbudet

Få tilbud på forsikring