Tilbud på forsikringer

Publisert: 01.06.2023
Kategori: Blogg
Forfatter: DineAnbud
DEL DENNE ARTIKKELEN:
Visste du at du kan spare flere tusen kroner på å bytte forsikringsselskap? 

De fleste av oss er altfor dårlige til å sjekke våre forsikringer, og tar til takke med det forsikringsselskapet vi har hatt i alle de år. Dette viser seg å være kostbart, da det er de lojale kundene som betaler mest over tid. Forsikringer øker i pris hvert år, slik belønner forsikringsselskapene din lojalitet. Mange betaler forsikringen sin av vane uten å bry seg med å sammenligne prisene til flere forsikringsselskaper. Ved å sammenligne forsikringer og eventuelt bytte til et rimeligere selskap kan du spare flere tusen kroner i året. Det er derfor fornuftig og ikke minst lønnsomt å innhente tilbud på forsikringer hvert år. Det er ingen grunn til å betale mer enn nødvendig hvis du kan få en bedre forsikring til lavere pris. 

Få tilbud på forsikringer

Hvordan innhente tilbud på forsikringer?

En måte er å kontakte forsikringsselskapene selv, men dette kan være en tidkrevende prosess når du skal innhente tilbud fra flere selskaper samtidig. Det er hvertfall ikke lurt å hoppe på det første tilbudet du får. Du bør innhente minst 3 forsikringstilbud slik at du kan sammenligne og finne den beste forsikringen for deg. Problemet med å gjøre all jobben selv er at du da må beskrive dine behov til hvert og ett forsikringsselskap. I tillegg får du kun tilgang på nettrabatt. 

Sjekk prisene på dine forsikringer regelmessig ved å legge dem ut på anbud hos oss. Velg hvilke forsikringer du ønsker tilbud på og få tilbud på forsikringer fra flere selskaper samtidig. Forsikringspremiene beregnes individuelt og kan variere mye mellom forsikringsselskapene. Du kan derfor spare mye penger i året på å undersøke priser hos flere forsikringsselskaper. Beste måten å gjøre dette på er å legge ut forsikringene dine på anbud slik at du mottar tilbud på forsikringer fra flere selskaper samtidig. 

Spar penger ved å legge ut forsikringene dine på anbud

Anbud på forsikring

Ved å bruke vår anbudstjeneste kan du enkelt og raskt innhente 3 forsikringstilbud ved å fylle ut vårt skjema om dine behov. Vi sender ut ditt behov til våre dyktige samarbeidspartnere. Selskapene vet da at de konkurrerer om å gi deg det beste tilbudet, og du vil derfor motta de beste prisene som hvert selskap kan tilby. I tillegg utarbeider selskapene tilbud til deg basert på like betingelser, slik at du enkelt kan velge det beste og billigste forsikringstilbudet for deg. Det er også helt ok om du ikke ønsker å benytte deg av tilbudene, vår tjeneste er helt gratis og uforpliktende. Du kan dermed velge og vrake. En annen fordel med vår tjeneste er at du får en fast kontaktperson i det selskapet du velger. Denne kontaktpersonen vil også ordne alt det praktiske med flytting av dine forsikringer for deg. 

Slik fungerer DineAnbud

  1. Beskriv ditt behov
  2. Få tilbud fra flere selskaper
  3. Velg det beste tilbudet

Så enkelt er det å legge forsikringene sine ut på anbud hos oss.

Fordeler med DineAnbud

  1. Tjenesten er gratis å bruke
  2. Trygt, sikkert og konfidensielt
  3. Uforpliktende
  4. Tar kun 2-3 minutter å fylle ut skjema
  5. Det er enkelt og raskt å bytte
Flere tips til å få billigere forsikring

Forsikringer er en trygghet man bør ta seg råd til, men det betyr ikke at det trenger å være dyrt. Når du innhenter tilbud på forsikring er det enkelte grep som kan gi deg en enda billigere forsikring. Det er egenandel, samlerabatter, sikkerhetstiltak og medlemskap. Dersom du har råd kan det være lurt å ha en høyere egenandel. Da vil også forsikringspremien gå ned. Sjekk også om du kan få samlerabatt ved å samle alle forsikringene dine ett sted. De fleste selskaper gir samlerabatter inntil 30 %. I tillegg gir selskapene ofte god rabatt om du har utført sikkerhetstiltak på dine forsikringer, som for eksempel boligalarm. Sjekk også om selskapene har avtaler med foreninger eller forbund som kan gi deg medlemsrabatt. Sist men ikke minst, bruk en anbudstjeneste til å la forsikringsselskapene konkurrere om deg.

Få tilbud på forsikring