Hvordan bytte forsikringsselskap?

Publisert: 20.04.2023
Kategori: Blogg
Forfatter: DineAnbud
DEL DENNE ARTIKKELEN:
Du kan spare flere tusen kroner i året på å bytte forsikringsselskap. Ved å legge ut forsikringene dine på anbud hos oss kan du enkelt sammenligne tilbud fra flere selskaper og finne den beste forsikringsavtalen for deg

 

Få tilbud på forsikringer

 

Er du misfornøyd med forsikringsselskapet ditt, eller ønsker en lavere pris på dine forsikringer?

Da kan du enkelt bytte forsikringsselskap. Nå trenger man ikke lenger å vente helt til det årlige forfallet (hovedforfall) med å bytte forsikringsselskap. Du kan i dag bytte forsikringsselskap med kun 1 måned oppsigelsestid. Hvis det er under 1 måned til hovedforfallet ditt så kan du bytte tidligere. I tillegg er det våre samarbeidspartnere som ordner alt det praktiske med flytting av dine forsikringer for deg. Det er derfor ikke nødvendig for deg å si opp din gamle avtale når du bytter forsikringsselskap. Så enkelt er det å bytte forsikringsselskap. Sjekk om du kan få en bedre og billigere forsikringsavtale i dag ved å fylle ut vårt skjema her – Sammenlign forsikringer.

Bytt forsikringsselskap: Bytt til en bedre og billigere forsikring i dag

Har du betalt for mye?

Dersom du velger å bytte midt i forsikringsåret og har betalt for mye, vil du få refundert dette straks forsikringsavtalen din er overført til det nye forsikringsselskapet. Dersom du har betalt for lite, vil du motta en sluttfaktura.

  • Før du bytter forsikringsselskap anbefaler vi deg å lese vår artikkel om hvordan du kan få billigere forsikring : Få billigere forsikring

Kan du bytte forsikringsselskap hvis du har fått skade?

Om du har en pågående skadesak så vil ikke dette påvirke skadeoppgjøret ditt selv om du bytter forsikringsselskap. Oppgjøret vil bli håndtert av ditt tidligere forsikringsselskap. Du trenger ikke å være redd for å få en dårligere behandling av skadeoppgjøret selv om du har byttet selskap. Selskapene behandler sine skadeoppgjør basert på vilkår og valgt dekning.

Bytt til en bedre forsikringsavtale 

Det er stor konkurranse på forsikringsmarkedet med mange selskaper som ønsker seg nye kunder. Den enkleste og beste måten å sammenligne tilbud på er derfor å legge inn skjema hos oss i Dineanbud. Da vil du motta tilbud på forsikringer fra flere forsikringsselskaper basert på like dekninger. Du vil få den beste prisen fra hvert selskap. Det er da opp til deg om du ønsker å benytte deg av et av tilbudene eller ikke. 

Du kan enkelt bytte til en bedre og billigere forsikringsavtale ved å trykke på knappen under. Da vil du motta de beste tilbud på forsikringer fra flere ulike selskaper.

Få tilbud på forsikring